Meny

fram til jul

I julebordstida serverer normalt a la carte på hverdager.
I forbindelse med show og konserter setter vi fram vår fenomenale julebuffé.

Ønsker du å bestille bord?
Kontakt oss på post@scene5.no
eller telefon 64 80 80 21.

      

HOVEDRETTER fra  16.00

290

Pannestekt torsk
med gulrotpuré , hvitvinkl.saus  , stekt bacon og kokte poteter

 

Hjortefilet
med rosenkål, sopp og bacon ovnsbakte potetkake og krema viltsaus

 

Juletallerken
Ribbe, medisterkaker , medisterpølser , rødkål, surkål, julesaus    og kokte poteter

 

Pinnekjøtt
med vossakorv, rotmos, pinnefett og kokte poteter

 

 

 

DESSERTER

100

Karamellpudding 

Serveres med karamellsaus og krem

 

Riskrem 

Serveres med hjemmelaga rød saus

 

Kjøkkenets marmorerte ostekake 

med bringebær

 

   

SMØRBRØD til kl.16.00

110

Rekeberget

 

Røykelaks og eggerøre

 

Karbonade med løk
(+ speilegg 15,-)

 

Smørbrødene kan selvfølgelig også lages glutenfrie

 

 

 

RETTER SOM METTER

160

Fantastisk fiskesuppe
med laks, torsk, reker, grønnsaker

Serveres med brød og smør

 

Varmt kalkunbryst
med bakte rotgrønnsaker, ertekrem, waldorfsalat og pastinakkchips

160

Gravlaks med sennepssaus  
dillstuede poteter og rugbrød

160

Skagensalat
med krepsehaler, reker, løyrom, urter, løk, rømmedressing. Serveres med brød og smør

160

Burgerbeist
(Storfe 200 g) med cheddarost, chipotle-majones, salat, friterte søtpoteter eller pommes frites og briochebrød

180

   
BUFFÉ  

Kaldt

Røkelaks, gravlaks, rakfisk, kald laks,
skagenrøre, sylte, ribberull, kalkunbryst,
spekemat, leverpostei m/sopp og bacon

Tilbehør

Eggerøre, tomatsalat, potetsalat,
Waldorfsalat, lefser, sennep, rørte tyttebær, sylteagurk, rødbeter, rødløk, rømme

Varmt

Ribbe, medisterpølser, medisterkaker,
pinnekjøtt, kokte poteter, rotmos,
rødkål, surkål, julesaus, pinnefett

Dessert

Riskrem med rød saus

Karamellpudding med karamellsaus

Ostekake og fruktfat

 

_
_
_