Meny

fram til 2. september 2018

NYHET! I november og desember vil vi arrangere en serie lutefiskaftener!
21. november kl. 20.30
28. november kl. 19.30
5. desember kl. 19.30
19. desember kl. 19.30
Ta kontakt med oss for bordbestilling.

 Ønsker du å se menyen som gjelder fra 3. september - 15. november? Klikk her

SMØRBRØD – serveres hele dagen

Rekeberget kr 110,-
Røykelaks  og eggerøre  kr 110,-
Karbonade med løk (+ speilegg 15,-) kr 110,-

SMÅTT OG GODT  – serveres hele dagen

Toast 
med ost , barbeque-saus og skinke

kr 60,-
Frityrstekte potetstrimler med chipotlemajones  
Søtpotet kr 50,-
Vanlig potet kr 40,-

RETTER SOM METTER   – serveres hele dagen

Bruschetta
hvitløksmør, tomat-concase, pesto,
serrano skinke og parmesan

kr 160,-

Satay trio
Grillspyd med kamskjell, kylling og svin
Serveres med jasminris, sylta grønnsaker

kr 160,-

Vegetarsalat 
med kikertboller, bønnesalat, grilla paprika, 
krutonger, rista solsikkekjerner 

kr 160,-

Knallgod krema fiskesuppe
med laks, reker og blåskjell.
Serveres med brød og smør

kr 160,-

Cæsararsalat 
med kylling, bacon, tomat, rødløk, agurk, parmesan,
krutonger og nydelig dressing

kr 160,-

Pingleburger (150 g) 
Kyllingburger med chorizo og mozzarella, salat, chipotlemajones,
søtpotet-frites/pommes frites og brioche-brød

kr 160,-

Burgerbeist (200 g)
Storfeburger med cheddar , salat, chipotlemajones ,
søtpotet-frites/pommes frites og brioche-brød

kr 170,-

HOVEDRETTER – serveres fra klokka 16.00

Smørflyndre
servert med stekte aspargesbønner med bacon,
hvitvinsaus, reker, duchessepoteter

kr 290,-

Entrecôte
servert med peppersaus, grillet paprika,
østerssopp, sjampinjong og røstipotet

kr 290,-

Corny kylling
(fritert med kornflakes), braisert portebellosopp, maispuré , currymajones og røstipotet

kr 290,-

DESSERTER

En evig klassiker 
– jordbær med fløte på

kr 100,-

Pannacotta
med bær og en spennende coulis

kr 100,-

After Eight moussekake
med bringebærsorbe og krokanstrø

kr 100,-
_
_
_