1

VITENKAFÉ - SØVNSKOLEN

Søvnskolen med psykolog Lina Elise Hantveit. Senga er kun for søvn og sex. Bli med på en søvndyssende opplevelse på Scene 5! Søvnskolen gir effektive og godt dokumenterte søvntips til konkret hva du skal gjøre annerledes for å sove bedre, enten du er plaget med for lang innsovningstid, hyppige oppvåkninger, dårlig søvnkvalitet eller for tidlig oppvåkning om morgenen. Du får også gode tips til hva du kan gjøre med vanskelige tanker, smerter og uro.

Å få god søvn er slett ikke uoppnåelig! «Boka er kort, oversiktlig og lettfattelig, og tipsene like enkle som de er logiske.» Dagbladet ga boka terningkast 5.

Lina Elise Hantveit er psykolog, og leder Søvnsskolen ved Lovisenberg sykehus. I løpet av de ti årene hun har hjulpet mennesker til å sove bedre har hun erfart at de fleste lykkes. Boka er skrevet sammen med psykolog Line Rustberggaard ved  Søvnsskolen, Lovisenberg sykehus.

---

Arrangementet er gratis! Det kan være lurt å reservere bord. Klikk HER eller ring 64 80 80 21 for å bestille. Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager, og stenger ganske seint. Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår eller å ta litt å drikke før Vitenkafeen starter klokka 19.30.

_
_
_