1

Å lykkes med kommunikasjon Mina Gerhardsen gir råd og tips til alle som skal holde tale.

Ta ordet, bli hørt i media! Mina Gerhardsen har lang erfaring fra politikk og frivillig arbeid – og gir deg sine beste råd om hvordan du kan lykkes med å nå frem med ditt budskap.

Gode forberedelser og et tydelig budskap er utgangspunktet for enhver tale og for å være interessant for media. Man må lage en struktur for innholdet og finne historiene og ordene som engasjerer tilhørerne og leserne. I dette foredraget får du tips til hvordan du kan gjøre deg selv og din sak interessant for andre. Hvordan skrive en engasjerende tale, eller holde et inspirerende foredrag? Hva skal til for å komme på i media og hva gjør du om en journalist plutselig ringer?

Gerhardsen var rådgiver for generalsekretær Jonas Gahr Støre i Norges Røde Kors fra 2004 – 05, og har jobbet som journalist i Dagbladet og Mandag Morgen. Hun var politisk rådgiver for statsminister Jens Stoltenberg i perioden 2005 – 09. Fra oktober 2009 var hun statssekretær ved Statsministerens kontor.

---

Arrangementet er gratis!

Det kan være lurt å reservere bord. Klikk HER eller ring 64 80 80 21 for å bestille. Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager, og stenger ganske seint.

Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår eller å ta litt å drikke før Vitenkafeen starter klokka 19.30.

_
_
_