1

HVA SKJER I HODET PÅ EN TENÅRING?

Møt psykolog Lars Halse Kneppe og adjunkt og coach Line Langaard Solberg – to kapasiteter som gjennom sine profesjonelle liv har unik innsikt i forholdet mellom tenåringer og foreldre.

Vi får besøk av to kapasiteter som gjennom sine profesjonelle liv har unik innsikt i forholdet mellom tenåringer og foreldre. Bli med på et inspirerende foredrag for foreldre om hvordan det er å være ung i dag. Om hvordan vi kan forstå tenåringen bedre.
Ungdommer som gjerne er tause som en vegg hjemme. Hva tenker de på, og hva er opptatt av? Og hva trenger de fra foreldrene sine? Kneppe retter søkelyset mot både de negative og de positive sidene ved ungdomskulturen, hele tiden med en egen evne til å berolige oss foreldre.

Med sin unike innsikt i mange ulike ungdommers verden forteller han klokt og morsomt om «Generasjon Prestasjon», om tøffe krav og svingende følelser, med eksempler alle kan kjenne seg igjen i.

«På spørsmålet om hva tenåringene trenger fra sine foreldre, er det ingen som svarer at de trenger kulere foreldre. I stedet svarer de at de vil bli sett, selv om de skjuler seg, eller bli hørt, selv om de ikke snakker. Ofte svarer de bare at de trenger å bli forstått, selv om de på ingen måte heller forstår seg selv. Men det viktigste er at foreldrene skal være glad i dem uansett. Så enkelt er det. Og så fordømt vanskelig.»

Lars Halse Kneppe er utdannet journalist og psykolog. Han og snakker med ungdom hver dag – om bekymringer, lekser, stress, psykisk helse, festing, nett og sosiale medier, vennskap, forelskelse, sex og grensesetting. Han arbeider som psykolog ved Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) og ved flere videregående skoler i Oslo. Han holder jevnlig foredrag for foreldre.

Line Langaard Solberg er utdannet adjunkt og NLP-coach. Hun driver egen praksis som coach for barn og ungdom i Oslo, og her legger hun vekt på begrepet «tanketrening». Hun har lang erfaring som kursholder og foredragsholder i grunnskolen, høyskoler og universiteter. Hennes engasjement brenner for at foreldre og ungdom skal ha en god dialog, gjensidig tillit og respekt for hverandre, også gjennom den vanskelige tenåringstiden.

---

Arrangementet er gratis!

Det kan være lurt å reservere bord. Klikk HER eller ring 64 80 80 21 for å bestille.

 

_
_
_