1

Lars Lillo-Stenberg og Thorvald Stoltenberg om Nini

Lars Lillo-Stenberg er kanskje best kjent som frontfigur i deLillos, men han var også venn med Nini Stoltenberg i ungdomstiden. Dette vennskapet danner utgangspunktet for et bokprosjekt, hvor Lars Lillo-Stenberg har oppsøkt menneskene som stod Nini nærmest

Nini Stoltenberg var vakker, vittig og hadde en unik utstråling. Faren Thorvald var mangeårig statsråd, moren Karin toppbyråkrat. Broren Jens ble statsminister, søsteren Camilla ble lege og direktør.

Selv ble Nini heroinavhengig og døde i 2014, bare 51 år gammel. Hva skjedde med henne? Hvem var hun egentlig? Det er dette spørsmål Lars Lillo-Stenberg utforsker.

Lars Lillo-Stenberg og Thorvald Stoltenberg møtes på Scene 5 og snakker med Sissel om miljøene som Nini og Lars vanka i, om holdningene som prega dem og menneskene som sto henne nærmest. Thorvald, Jens og Camilla har bidratt gjennom flere dybdeintervjuer, sammen med mange av Ninis beste venner. Ikke minst viser Lars Lillo-Stenberg hvordan hans eget liv er viklet inn i Ninis historie, men at deres skjebner fikk svært ulike utfall.

---

Arrangementet er gratis!

Det kan være lurt å reservere bord. Klikk HER eller ring 64 80 80 21 for å bestille.

Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager. Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår eller å ta litt å drikke før Vitenkafeen starter klokka 19.30.

 

_
_
_