1

Pust – med Audun Myskja - Nøkkelen til styrke, helse og glede

Pusten er undervurdert, både av leger og blant folk flest. Overlege Audun Myskja forteller om hvordan pusten kan brukes til å få kropp og sinn over i gode, positive spor.

I hverdagen kan pusten hjelpe deg med å takle de vonde følelsene, når du blir sint eller såret. Konkrete metoder gjør treningen mer effektiv, avspenningen dypere eller konsentrasjonen skarpere. Pusteteknikker hjelper mot stress og slitenhet. Pusten kan også brukes terapeutisk for de som sliter med angst og andre psykiske plager, med luftveissykdommer eller med kronisk tretthet. Den kan vise deg en vei ut når dårlige mønstre har grodd fast i kroppen og i tankene.

Med enkle grep kan du finne tilbake til din naturlige pust – til barnets dype, ivrige, rolige og frigjørende pust.

Audun Myskja er overlege og spesialist i allmennmedisin, og har en doktorgrad i bruken av musikk i eldreomsorgen. Han driver Senter for livshjelp i Ski og i Totenvika, et tverrfaglig prosjekt som legger vekt på hjelp til selvhjelp. Myskja arbeider både med verktøy til mestring ved kroniske plager og friske mennesker som ønsker vekst og selvinnsikt.

---

Arrangementet er gratis!

Det kan være lurt å reservere bord. Klikk HER eller ring 64 80 80 21 for å bestille.

Scene 5 åpner klokka 12.00 alle hverdager. Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår eller å ta litt å drikke før vitenkafeen starter klokka 19.30.

_
_
_