VITENKAFÉ

Elefanten i rommet - Siri Spillum

Siri Spillum gir oss et sylskarpt foredrag om våre vanligste relasjonsutfordringer. Elefanten i rommet er et begrep som beskriver at en åpenbar sannhet dysses ned. Den snakkes ikke om. Selv om alle ser den. Elefanten er verken søt eller er noen maskot, og bør hverken komme inn hjemme eller på jobb. Der den er, blir det bare krøll. Siri Spillums foredrag inneholder sylskarpe og krystallklare persongallerier, samt underholdende karikaturer av gjenkjennelige mennesketyper. Gjennom foredraget blir egne og andres utfordringer synlige og du får tips og metoder for hvordan du kan løse opp i satte mønstre som er i veien. Med en bevisst holdning og et ønske om å ta ansvar for egne relasjoner vil du få mulighet til ny, personlig vekst.

Siri Spillum holder kurs og foredrag, og coacher bedrifter  og den medarbeidere  til bedre samspill og økt gjennomføringskraft, uavhengig av rolle og stilling.

Hun  har gitt ut tre bøker som handler i hovedsak om endring og motivasjon.

---

Arrangementet er gratis!

Det kan være lurt å reservere bord. Klikk HER eller ring 64 80 80 21 for å bestille.

Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager. Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår eller å ta litt å drikke før Vitenkafeen starter klokka 19.30.

_
_
_