4

THREE SOULS OG KLONDIKE

En konsertscene av, for og med ungdom. Variert musikk, kule folk og god stemning, hele høsten 2017!

Trio? Jazz? Soul? Rock? Spenn på dere sikkerhetsbeltene: Three Souls er en ung gruppe med funky soulrøtter supplementert med elementer fra sigøynerjazz, klassisk, 60 og 70-tallsrock og egentlig det aller meste. Ikke la navnet lure deg! Dette åttemanns groove-orkesteret med blåserrekke er et av de mest allsidige unge bandene i dag, og får opp stemninga på vis du ikke visste at gikk an.

Three Souls har tatt undergrunnsscenen i Oslo med storm det siste året, og låner frekvent ut musikere til andre artister. De har også blitt leid inn som band i private sammenhenger kontinuerlig siden de startet opp for to år siden. Bandet bygger på en tanke om at alle musikerene skal få gi sitt bidrag til sounden, noe som gjør både materialet og sounden deres helt unik. Hvis du liker band som Parliament/funkadelic, tidlig Earth, Wind & Fire, Beatles, Led Zeppelin, Snarky Puppy eller Vulfpeck, er dette noe du ikke må gå glipp av.

Klondike. Paul Simon hadde sine glansdager på 80-tallet og Vampire Weekend på 2000-tallet. Tiden (og Norge) er moden for at noen tar over stafettpinnen, og gjør sine forgjengere stolte. Som et liveband, er Klondike allerede et undergrunnsfenomen i Oslo. De kjent for sine uhyre sterke liveopptredener - enten det er i en stue, på en klubb, på toppen av Holmenkollbakken eller på en stor festivalscene, som for eksempel Over Oslo og Skral Festivalen. De fem Osloværingenes eneste mål er at du koser deg. Med et skyhøyt energinivå fremfører de musikken sin med synkrondans, glede og enorme mengder glimt i øyet. Det er heller ikke uvanlig at de drar opp publikum på scenen. Ta på deg dansesko og imaginære solbriller, og gjør deg klar for beats som beveger.

Vintermyggen UNG støttes av IOGT Concordia, er rettet mot ungdom og er rusfrie.

Garcòn spanderer kake!

Dørene åpner kl. 19.00

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 100,- / student kr 50,-

_
_
_