2

VINTERMYGGEN - THE WONDERS & LIGAARD

The Wonders er et jenteband som består av fire jenter på 13 år fra Frogner. Sara Alvilde Berntzen på trommer og vokal, Kaja Kvervavik på keyboard, Victoria Lian på gitar og Olivia Myklebust-Larsen på bass og vokal. De spiller noen coverlåter og noen selvskrevne poplåter. 

Ligaard er et relativt nystartet band fra Romerike som spiller fengende popmusikk med et fresht lydbilde. De trekker inspirasjon fra artister som Lissie og Nina Persson inn i sin egen musikk, og jobber for tiden i studio med sitt første album som forventes å komme siste halvdel av 2019. Bandet frontes av den dyktige og erfarne vokalisten Marianne Ligaard Eriksen. Marianne har en lang og variert karriere bak seg innenfor mange forskjellige sjangre. Hun har jobbet som korist både live og i studio for en rekke artister, deriblant S Club 7 fra Storbritannia og norske Roy Gudmundsen, har jobbet mye i legendariske Waterfalll studio og jobber i dag tett med Flatcity Studio. Hun har synget jazz med storband, turnert Norge rundt med Norwegian Gospelvoices og til og med vært en liten tur innom MGP. Marianne har en varm og levende stemme med et stort spenn og åpen, varm klang. Bandet består ellers av:

Stian Haslie, gitar (So are we, Numa Edema, Stina Stenerud & her soul replacement)
Hans Kristian Erstad, keys (Adam Douglas, Knut Anders Sørum, Mariann Aas Hansen, Yoennah)
André Ellefsen, trommer (Jessie Dixon, Liv Marit Vedvik, Frode Johansen, Peel)
Borgar Skoveng, bass(Stina Stenerud & her soul replacement, The men they couldn’t shave, Frode Johansen, Linda Gail Lewis)

Til sammen har de mange år med erfaring og et tusentalls jobber bak seg, og låter akkurat så tett og slepent som man forventer.

Dørene åpner kl. 19.00, første band går på scenen kl. 19.30.

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 150,- / student kr 50,-

_
_
_