3

NORSK ROCK OG POP

Denne kvelden er det tre band som spiller opp på Vintermyggen.

Kveldens ungdomsband kommer vi tilbake til, da det ikke er klart i skrivende stund.

Omar Omar er et norsk popband med base på Romerike, består av Tarjei Havnes (vokal/gitar), Lars Jørgen Frisnes (gitar), Christiane Lier Dahl (vokal), Pål-Magnus Lilleberg (trommer), Eivind Woxen (bass/vokal), David Jordhus-Lier (keyboard/vokal) og Anders Underthun (saksofon). En gang het bandet Norsk Pop.

Sjangermessig nekter vi å bli satt i bås! Neida, vi elsker å bli satt i bås. Vi vil gjerne være i bås med de store. Vi lager egne låter og sikter oss inn mot et fløyelsmykt poputtrykk som ikke skal gi ørene dine for mye motstand – du har sikkert mer enn nok å stri med i en travel hverdag. 

Bandet spiller egne låter, og kan vel plasseres i sjangeren «West Coast», inspirert av Steely Dan, Fleetwood Mac og Hall & Oates.

Omar Omar ga akkurat ut en ny EP kalt «Hearts of Pulp», og har tidligere gitt ut albumet «On the Sly». Spotify-lenke: https://open.spotify.com/artist/69MG7mu5iamfCrCJMsHSIa 

Uglesett er et hardtslående rockeband som holder til på Leirsund. Består av Kester Bandlien (Vokal), Yme Kvistedal (Gitar), Ingar Sommerud (Bass) og Vegar Carlsen (Trommer). Dette er gamle travere som bl.a har spilt i MoccacellarRavana, §3b, Bergtatt og Tumulter. Men med ny trommis høsten 2017 ble Uglesett dannet med nytt eget materiale og tekster på norsk. Høsten 2019 vil Uglesett endelig krype ut av studio for liveopptredener.

Dørene åpner kl. 19.00 og første band på scenen er ca. kl. 19.30

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 150,- / studenter kr 50,-

_
_
_