SOULMATES / ETT FETT STORBAND MED HEINE TOTLAND

En forrykende kveld i vente med Heine Totland akkompagnert av Ett Fett Storband. Vi lover en kveld med god musikk og glimt i øyet, da også Stina Stenerud dukker opp som gjest!

SOULMATES spiller, som navnet tilsier, sjangeren Soul. De digger sjangeren så mye fordi den er så mangt! Det kan være både blues-, jazz- og funkinspirert, samtidig som det kan være groovy Neo-Soul. Bandet presenterer nettopp en god mix av dette, med Amy Winehouse og The Commitments som noen av innflytelsene deres. Soulmates består av sju elever fra Lillestrøm VGS med to vokalister, en saksofonist, en keyboardist, en på gitar samt bassist og trommis. Da de startet å spille sammen i begynnelsen av året, var de fast bestemte på å skrive mest mulig av egen musikk, og har levd opp til det målet. De håper at musikken deres får deg til å svinge på hoftene, men også felle en tåre eller to. Soulmates gleder seg enormt til å gjøre uforglemmelige live-opptredener, og håper at så mange som mulig tar seg friheten til å komme!

ETT FETT STORBAND

Ett Fett Storband har siden 1988 vært det ledende storbandet på Nedre Romerike, og kjennetegnes av allsidighet og profesjonalitet. Bandet har jobbet med utallige musikere, dirigenter og artister, og har kunnet tilby publikum mange og varierte musikkopplevelser opp gjennom årene. Noen av landets fremste musikere, i samspill med unge musikkstudenter og dyktige amatører utgjør 17-manns ensemblet Ett Fett Storband.

HEINE TOTLAND

Heine Totland er godt kjent for det norske publikumet gjennom en rekke opptredener på TV, på musikalscenen og ikke minst for sitt mangeårige samarbeid med Gisle Børge Styve. Han har sunget i musikaler som Jesus Christ Superstar, Les Misérables og Chess, og ikke  minst i publikumssuksessen Mamma Mia! Han har også vært med på Melodi Grand Prix, og har de senere årene hatt stor suksess som Buddy Holly i showet med musikk fra rockelegenden ved samme navn.

I 2005 kom han ut med sitt første soloalbum «Tough times for gentlemen», som han bl.a. gjorde live med Ett Fett Storband flere ganger det påfølgende året. Ett Fett Storband gleder seg enormt til å spille med Heine igjen, og kan love en kveld med masse god musikk og glimt i øyet!

STINA STENERUD

Stina Stenerud fra Fetsund har igjennom snart 20 år vist seg som en svært allsidig vokalist og artist. Hun slo seg opp med sitt eget band «Stina Stenerud & her Soul Replacement», som foreløpig har 2 album og flere singler på samvittigheten. De har vært listet på bl.a. NRK P1 og flere andre radiostasjoner, også spilt på utallige klubber og festivaler i inn- og utland. Hun har også en lang og bred erfaring med jazz, og har de siste 3 årene viet mye tid til musikkarven etter den svenske jazzlegenden Monica Zetterlund med sitt «MonicaZ Vals – en hyllest til Monica Zetterlund». Stina har dessuten jobbet med storbandformatet siden 2001, og fått jobbe med store navn som Åge Sten Nilsen, Kåre Conradi, Jan Werner, Atle Pettersen, Viggo Sandvik, Georgie Fame, Odd René Andersen – og ved 2 anledninger også kveldens andre vokalist Heine Totland.

Dørene åpner kl. 19.00, første band på scenen kl. 19.30

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 250,- / student kr 100,-

_
_
_