4

VINTERMYGGEN - MARIUS LIEN BAND & VILLGRESS

Marius Lien Band spiller old school blues det svinger av, med energisk gitarspill og et show som fenger publikum. Villgress er absolutt ikke på villstrå når det gjelder god, norsk musikk! Tvert imot beviser de, at rock er veldig bra - også på norsk!

Marius Lien er av mange regnet som en av de mest lovende unge norske bluesmusikere. Ifølge Amund Maarud, er det med Lien i aktivitet ingen fare med bluesens framtid. Marius Lien er en energisk gitarist, vokalist og låtskriver. Bluesen ligger hans hjerte nærmest. Repertoaret består av bluesmusikk, med hovedvekt av Memphis, Chicago og West Coast jump blues. På sin unike måte tolker han gamle storheter så vel som egne komposisjoner. Med seg har han Rune Lien på bass og Odd Arne Klungseth på trommer, begge bluesmusikere med lang fartstid. Marius Lien Band har spilt på en rekke bluesklubber på små og store scener rundt om i Norge. Marius Lien har i tillegg spilt på Hovigs Hangar under Notodden Blues Festival og NRK i andre settinger. Her blir det et energisk liveshow som det svinger av og et show som garantert fenger publikum.

«Marius må være det største som har skjedd i Norsk bluesverden på lenge. Helt utrolig å oppleve en 18 åring som fremfører blues på denne måten»
-LaagenDelta Bluesklubb (Bluesnews 2017)

«Vi kan vel trygt si at Marius nå har gått fra å være en talentfull tenåring, til å være blant eliten av norske bluesartister»
-Skedsmo Bluesklubb (2017)

«Marius Lien er en oppsiktsvekkende dyktig gitarist som evner både å vise en dyp musikalsk forståelse, så vel som å ta sin oppgave som frontmann på alvor. Book han, dette er fremtida»
-Amund Maarud (2017)

Du har den galskapen og forvridde innfallsvinkelen, OG talentet og dyktigheten til å få utrykt det med gitaren. DET er sjeldent. Og veldig moro å se. Jeg spår en kometutvikling for deg og gleder meg til å følge med!!!
-Kid Andersen (2018)

«En konsertgjengers omtale av VILLGRESS». Villgress er absolutt ikke på villstrå når det gjelder god, norsk musikk! Tvert imot beviser de, at rock er veldig bra - også på norsk! Jeg har rett og slett latt meg overvelde av en alle tiders konsertopplevelse. Det er ikke musikken som topper tekstene eller tekstene som topper musikken - det er rett og slett slik at ord og toner passer som hånd i hanske. For dem av oss som har hørt medlemmene andre settinger er det noe gjenkjennelig i musikken - samtidig som bandet presenterer et helt nytt og egenarta uttrykk. Det er overraskende imponerende at de så tidlig i sin nye karriere er så samstemte og har funnet sin form og fasong som et helstøpt band, men det sier også noe om den enkeltes personlige kvaliteter.

Dennis Hemstad: Vokal/ gitar
Pål Erik Jensen: Bass/ vokal
Tom Ove Dahl Trane: Trommer
Roar Kværnsveen: Hammond C3/vokal
Biffen Bjørndal: Gitar

Dørene åpner kl. 19.00, første band går på scenen kl. 19.30.

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 150,- / student kr 50,-

_
_
_