3

VINTERMYGGEN UNG - MARIANNE ENGEBRETSEN

Marianne Engebretsen er en låtskriver og artist som har en «evne til å treffe hjertet» ifølge P3 urørt. Hun skriver låter som blander sammen elementer fra singer-songwriter, indie og popmusikk, og med sin karakteristiske stemme formidler hun en berg-og-dalbane av følelser og drømmende musikk.

Engebretsen har etter hun var semifinalist i The Voice på TV2, jobbet målrettet videre og skapt seg et særpreget uttrykk og hun markerer seg som en spennende artist med god popteft.

Engebretsen slapp sin debutplate «Redefined» høsten 2017 til mye positiv omtale og Stavanger Aftenblad trillet terningkast fem. Hun har fått radiorotasjon på både NRK P3, P1 og Radio Sør, samt bred backing av presse både lokalt i Rogaland og nasjonalt.

«Engebretsen framstår både som en vokalist med noe helt spesielt og dermed spennende og som en låtskriver som virkelig har noe å melde.» - Tor Hammerø 07.02.2018

«Marianne ga ut den supre platen Redefined i slutten av september og vakte berettiget oppsikt for sin svevende, iørefallende, esoteriske og tungt melodiske popmusikk. Tenk deg en mer organisk Emilie Nicolas og du er i nærheten av Mariannes lydbilde». – Erik Valebrokk.

 

Dørene åpner kl. 19.00, første band går på scenen kl. 19.30.

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 150,- / student kr 50,-

 

_
_
_