3

ISOLD HEKLA & AIDA FRANTZEN

Med røtter i soul og RNB, kombinerer Aida Frantzen musikk av den gamle skolen med et moderne sound og et energifullt sceneshow.

Aida Frantzen Til tross for sin unge alder har Bjølsenjenta en lang rekke konserter bak seg, blant annet på Sentrum Scene og Rockefeller. I en alder av 18 år har hun også rukket å spille med bandmedlemmer fra Tower of Power og har fått undervisning hos backupsangere til blant annet Beyonce, The Rolling Stones, Sting og David Bowie, under Berklee College of Music sitt 5-ukers sommerprogram. Alle låtene er selvskrevne, med aktuelle tekster og catchy melodier. Ikke minst leverer Aida Frantzen, sammen med et toppet backingband, et energifullt show med høy smittefaktor.

Isold Hekla er en 17 år gammel, ung og aktiv musiker med mye på hjerte. Hun er opprinnelig fra Island, men bor nå på Jessheim og går på Musikklinja der i tillegg til kulturskolen. Isold Hekla er også plukket ut til å delta i «MØST Wanted», et talentprogram for unge lovende musikere i regi av MØST. Hun har fått god veiledning av Fay Wildhagen som er hennes mentor via MØST programmet. Mye historie fra et kort liv er å vente.

Dørene åpner kl. 19.00, første band går på scenen kl. 19.30.

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 150,- / student kr 50,-

 

_
_
_