3

VINTERMYGGEN - FLAMING YOUTH & BLUEGRASS PLAYBOYS

Flaming Youth er et rockeband som består av fire gutter fra Kløfta. Guttene er mellom 15 og 17 år gamle, og skriver egne sanger. Bandet har spilt på en rekke arrangementer, blant annet Jessheimdagene, Byfesten i Lillestrøm og Huseby Harvest. Disse gutta veit hvordan å rocke!

Bluegrass Playboys har vært på veien sammen i «Meget i sløyd» de siste 15 årene. Endeløse bussturer, hotellopphold, garderobeventing og jamming på fergeleier har resultert i et repertoar som kan dekke flere kvelder med egne låter og omskrevne bluegrassklassikere. The Bluegrass Playboys spiller stort sett eget matriale samt en haug av andres ting også, de er kjent for å ha selebre gjester uten å benytte seg av særlig forhåndsomtale, de er også kjent for å stå på egne ben uten å skryte av det. The Bluegrass Playboys kom på en svært så ettertraktet 2dre plass i popularitet, stemt fram av et entusiastisk publikum på EWOB festivalen i Holland i mai 2013. Coastline bluegrass event i Wales hadde The Bluegrass Playboys som headlinere på festivalen i 2014 og interessen for bandets unike sound er stor både i og utenfor Norge. Uansett posisjon eller grad så er dette karer som behersker sine instrumenter og som er av de mest brukte studiomusikerne innen sjangeren i Norge, stor underholdning og fantastisk fingerferdighet er gjennomgående i pressens omtale av The Bluegrass Playboys. «Fast Forward» Ny cd sommeren 2016. Plata er en innspilling gjort på turne, på hotellrom, foajeen, bakrommet på scenen, venterommet på fergeterminalen osv.. Terje Kinn har skrevet stort sett alle låtene og all mixing og mastring er gjort i bilen, i studioet «LilleBeirut», på Flesland flyplass eller i litt lett tilbakelent ventemodus i annen etasje på turnebussen. Kontemporær bluegrass med andre ord, ingen bruk av andre instrumenter enn det som finnes i bandet. Låtmaterialet er i god Bluegrass playboys ånd, med låter som «bill me, Bill Monroe»; eller «Carrie Ann, you little bitch»; er ikke akkurat tradisjonell bluegrass- mat, men de gjør stor lykke i engelsktalende land og ville nok blitt forbudt på amerikansk tv før man hadde fått snudd seg rundt. Alle syngelåtene på plata er Terje Kinn opphavsmann til. Knut Hem har skrevet to rivende instrumentaler og så avspilles det en bluegrassifisert utgave av en vakker låt fra en heller ukjent dansk komponist.

Bluegrass Playboys har alltid gått sine egne veier og er ikke så opptatt av konformitet, men når det er sagt så har bandet en tradisjons tro som bunner i årelang musisering innen sjangeren, både i Norge og i utlandet. Bluegrass Playboys «Fast forward»

Øystein Fosshagen: Fele, mandolin og sang

Terje Kinn: Banjo, mandolin og sang

Knerten Kamfjord: Bass og sang

Knut Hem: Dobro som synger

Dørene åpner kl. 19.00, første band går på scenen kl. 19.30.

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 150,- / student kr 50,-

 

_
_
_