2

ETT FETT STORBAND & STINA STENERUD

Ett Fett storband slår seg sammen med vokalist Stina Stenerud og presenterer en kveld med variert repertoar fra storbandjazzens gullalder til dagens musikk. Det blir en musikalsk godtepose med mye å glede seg til!

STINA STENERUD har gjort seg bemerket med sine vokalferdigheter, enten hun synger kraftsoul med Stina Stenerud & Her Soul Replacements eller hun gjør myk jazz med Zetterlund-prosjektet MonicaZ Vals. Hun har gitt ut i alt 3 album, og holdt en rekke konserter på klubber og festivaler landet rundt. Stina har i tillegg lang erfaring med storband, og har gjestet Ett Fett ved flere anledninger.

ETT FETT STORBAND har siden 1988 vært det ledende storbandet på Nedre Romerike, og kjennetegnes av allsidighet og profesjonalitet. Bandet har jobbet med utallige musikere, dirigenter og artister, og har kunnet tilby publikum mange og varierte musikkopplevelser opp gjennom årene. Noen av landets fremste musikere, i samspill med unge musikkstudenter og dyktige amatører utgjør 17-manns ensemblet Ett Fett Storband.

Support: Elever fra musikklinja ved Lillestrøm vgs og Edvard Munch vgs

Dørene åpner kl. 19.00, første band på scenen kl. 19.30

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 150,- / student kr 50,-

 

_
_
_