3

MARIUS LIEN BAND / HEIGH CHIEF

MARIUS LIEN BAND er en trio fra Nes på Romerike, bestående av Marius Lien-gitar/vokal, Rune Lien-bass og Odd Arne Klungseth-trommer. Repertoaret består av blues musikk, med hovedvekt av Memphis, Chicago og West Coast Blues, hvorav en god andel er egenkomponerte låter som fenger publikum. Tidligere har bandet spilt på en rekke scener og bluesklubber rundt om på Østlandet. Marius Lien Band har en god kjemi på scenen med mye energi som smitter over på publikum, og lover et show som er verdt å få med seg!

«Marius må være det største som har skjedd i norsk bluesverden på lenge. Helt utrolig å oppleve en 17-åring som framfører blues på denne måten»
-LaagenDelta bluesklubb, Bluesnews 2017

HEIGH CHIEF er et ungt og innovativt band fra Norge. Bandet har allerede markert seg på det norske og tyske markedet som et meget sterkt liveband som fremfører egne originale låter med energi og en uovertruffen musikalitet. Felles for de alle er bandets fascinasjon og inspirasjon fra rock, blues, jazz og Americana. Med en fremragende opptreden som deres første festivalgig i Tyskland ble bandet bedt om å gjøre et radiostyrt show på DeutchlandFunk i 2015. Dette har siden ført til at bandet har turnert i Tyskland to ganger i året. Med to kritikerroste album i ryggen og en tredje på vei, ser fremtiden lys ut i 2018, som vil være HEIGH CHIEFs travleste år hittil. Bandet består av Bjørn Blix / Marcus Løvdal / Lasse Kulsrud / Jonatan Eikum / Lars Christian Narum.

Dørene åpner kl. 19.00, første band på scenen kl. 19.30

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 150,- / student kr 50,-

 

_
_
_