HANG LOOSERS OG BEDROCK MED PALLE WAGNBERG

Vi byr på fantastiske, musikalske opplevelser utvalgte torsdager på vår klubbscene, Connect.

Torsdag 16. november kommer Hang Loosers på besøk til Vintermyggen, et band bestående av fem unge og ekstremt lovende musikere. De har hver for seg stått på blant annet Rockefeller, Sentrum Scene og Parkteatret med andre prosjekter, og har nå samlet all kompetansen i ett band. Medlemmene har bakgrunn i blues, jazz og funk, og musikken er variert, med røtter i den gamle musikalske skolen. Med så talentfulle musikere i bandet blir denne kvelden bare en forsmak på hva musikk-Norge har i vente. Dette vil du ikke gå glipp av!

Bandet består av:
Lars Olav Brynildsen - gitar/vokal
Ola Erlien - keys/gitar
Oscar Valland Lund - gitar/keys
Carl Troye - bass
Elias Tafjord - trommer

Det siste tiåret har Bedrock turnert landets klubber og festivaler med sin hemningsløse spilleglede. Tingene begynte å rulle da bandet i 2006 vant Union Bluescup på Notodden bluesfestival. Siden den gang har bandet gjort unna langt over 200 konserter, en erfaring deres konserter bærer et energisk preg av – disse gutta er ikke mette! 

Musikerne er fast inventar i en rekke forskjellige band, blant annet i So Are We, Stina Stenerud & Her Soul Replacement og Thom Hell. Det er likevel i Bedrock at guttene har frie tøyler! Bedrock har for tiden med seg selveste Palle Wagnberg på orgel. Han er mest kjent som organist, bassist, sanger og komponist i souljazz-gruppa The Real Thing.

https://www.facebook.com/theBedrock/

Dørene åpner kl. 19.00, første band på scenen kl. 19.30

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 150,- / student kr 50,-

_
_
_