MARIUS LIEN BAND OG STEIN STOKKE & THE ENGINE

Vi byr på fantastiske, musikalske opplevelser utvalgte torsdager på vår klubbscene, Connect.

Marius Lien Band er en trio fra Nes på Romerike, bestående av Marius Lien, (gitar, vokal), Rune Lien (bass) og Odd Arne Klungseth (trommer). Repertoaret består av blues musikk, alt fra kjente blues slagere, skjulte bluesskatter og en god neve egenkomponerte låter. Tidligere har Marius Lien Band spilt på scener som Nes bluesklubb, Vinger Blues og Rock Club, Eidsvoll Bluesklubb, Skedsmo bluesklubb, LaagenDelta bluesklubb, Herr Nilsen m.m. Marius Lien Band har en god kjemi på scenen med mye energi som smitter over på publikum. Marius Lien Band var også vinner av årets Bluesmaraton ved Skedsmo bluesklubb. Vi vil utvide horisonten, nå ut til flere folk, og spre budskapet.

«Ingen fare med bluesens framtid, i Nes, eller noen andre stand»
-Amund Maarud

«Book han, og hans band!»
-Magnus Berg

«Marius må være det største som har skjedd i norsk bluesverden på lenge. Helt utrolig å oppleve en 17-åring som framfører blues på denne måten»
-LaagenDelta bluesklubb

Stein Stokke & The Engine Med Stein Stokke foran en «motor» bestående av en gjeng svært garvede bluesmusikere, garanteres det en utadvendt, svett, svingende og sjelfull blueskonsert. Stein er velkjent for sin svært kraftfulle stemme med sjel, et personlige munnspilluttrykk og er vel den eneste som også trakterer baryton i et bluesband. Som frontmann og grunnlegger av det ikke helt ukjente, nå nedlagte, Solid Comfort og årelang erfaring i å fronte flere bluesband, har han røttene dypt plantet i bluesens næringsrike jordsmonn og skriver de aller fleste låtene selv. 

The Engine er:
Arve Lund - slidegitar, gitar, vokal
Jan Eirik Hallingskog – bass
Børre Arveng – trommer

Dørene åpner kl. 19.00, første band på scenen kl. 19.30

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 150,- / student kr 50,-

_
_
_