2

VINTERMYGGEN - ELEVER FRA LILLESTRØM VIDEREGÅENDE SKOLE / STINA STENERUD & HER SOUL REPLACEMENT

Nytt prosjekt fra elever på Lillestrøm VGS vil gi oss en forrykende konsert!

Stina Stenerud & her Soul Replacement har gjentatte ganger besøkt Vintermyggen med sin egenkomponerte soulmusikk. Nå er det nesten 2 år siden sist og det er på tide å løfte taket igjen! 

Et møte med Stina Stenerud & her Soul Replacement er et møte med energisk soul, RnB, funk og gospel. De tar oss med tilbake til soulmusikkens røtter, og det med egenkomponerte låter i et moderne lydbilde. Stina Steneruds stemme er som skapt for denne musikken; sprudlende og energisk når det kreves, og varsom, varm og full av lengsel når alt roes ned. Sammen med sitt Soul Replacement treffer de publikum med en musikalsk kraft som treffer.

Etter oppstarten i 2008 (altså 10-årsjubileum i år!) har bandet gitt ut 2 album, debutalbumet «Kissing Fools» i 2009 og «Coming Home» i 2012, der singelen «Sing Like Me» ble listet på NRK P1. Etter dette har bandet sluppet singlene «Stay by MySide» i 2015 og «Close Your Eyes» i 2016. De siste årene har de i tillegg til å spille på de fleste store norsk bluesfestivaler, også begynt å gjøre seg bemerket i bl a Sverige, Tyskland, Sveits og Frankrike.

Dørene åpner kl. 19.00, første band går på scenen kl. 19.30.

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 150,- / student kr 50,-

 

_
_
_