2

VELKOMMEN TIL KVINNEDAGEN!

Vi vil feire Kvinnedagen sammen med deg på X Meeting Point og Moxy Oslo X fordi det er en viktig dag. Fordi du skal få faglig påfyll. Fordi du blir med i et nettverk. Fordi du kan få gratis opplæring i poker i forbindelse med at Norgesmesterskapet i gratispoker for kvinner skal arrangeres for første gang på kvelden.

PROGRAM FRA KL. 13.00 TIL KL. 16.00:

Susann Goksør Bjerkrheim
Susann var en av våre største idrettsstjerner og brenner for hvordan få fram det aller beste i alle. Gled deg til å høre henne snakke om din beste måte å lede på som kvinne.

Marit Strømøy
Alt er mulig med viljestyrke og en god porsjon galskap! Marit er verdens eneste kvinnelige deltager i verdenstoppen av Formel1 båt. Hun ble historisk da hun som første kvinne vant en VM-runde. I tillegg jobber hun som artist. Marit får du ny energi av.

Susanne Kaluza
Hun er et kjent ansikt i norsk samfunnsliv, hun har en tydelig stemme innen temaer som ledelse, likestilling og hvordan du kan bruke sosiale medier. Susanne er feminist, forfatter og tidligere redaktør. 8. mars er hun med på abortdebatten som har opprørt norske kvinner.

FRA KL. 16.00 TIL KL. 17.00

Gratis opplæring i poker.

KL. 18.15

Offisiell åpning av NM i poker for kvinner.

Dette skal bli en hyggelig jentekveld!

Arrangør: X Meeting Point og Moxy Oslo X

Billetter kr 395,- – som inkluderer frukt & smoothies + et glass Prosecco!

Det blir mulighet for å kjøpe både mat og drikke utover kvelden.

_
_
_