1

TRYLLEFLØYTEN av Wolfgang Amadeus Mozart

En fantasifull fortelling for alle mellom 6-100 år om musikkens magiske krefter. Den unge Pamina er fanget i Sarastros borg. Når hennes mor, Nattens dronning, får høre det blir hun så rasende at hun truer med å drepe Sarastro. Men så kommer den unge mannen Pamino med en magisk fløyte, klar for å redde Pamina!

Tryllefløyten presenteres med scenografi, lys og kostymer, og med orkesteret plassert på scenen.

Regissør Sigve Bøe: Norsk skuespillerregissør og sanger som siden 1985 har vært ansatt ved Det norske teatret, og før det var ansatt ved Nationaltheatret fra 1973 til 1978.

Dirigent Stefan Plewniak: Polsk dirigent som bl.a. har dirigert NOR59 Kammerorkester i Tsjajkovskijs fiolinkonsert med Eldbjørg Hemsing, og Mozarts Requiem i samarbeid med Sølvguttene.

NOR59 kammerorkester: Orkester fra Oslo med sterk utvikling i senere år. Noen høydepunkter er ovennevnte produksjoner med Stefan Plewniak, deltakelse i Norske Talenter og filmmusikken til «Knerten».

Operahøgskolen i Oslo: Statlig utdanningsinstitusjon for operasanger, som produserer forestillingen Tryllefløyten med egne elever i alle roller.

Forestillingen varer i en time og passer for hele familien. Du får høre 13 sangere og et orkester med 25 musikere!

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 295,- / medlem kr 265,- / showmeny kr 635,-

Showmeny består av billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

 

_
_
_