1

TOGKAFÉ - ATLE NIELSEN

Atle Nielsen kommer til jernbanebyen! Hva ville Lillestrøm vært uten toget?

Vi har til og med vårt eget spel! – «Da verden kom på skinner».

Atle Nielsen er kjent som en allsidig mann; journalist i TV2, Nrk, TV3, quizmaster og forfatter av en rekke bøker.

Den nyeste boka hans, «Den store boken om tog» er den ultimate utgivelsen for landets utallige togentusiaster.

Atle Nielsen tar oss med på en reise langs verdens mest spektakulære jernbanestrekninger og presenterer et vell av morsomme kuriosa, kjente og ukjente historier og fascinerende bilder fra jernbanestrekninger i innland og utland.  Du får interessante fakta og morsomme historier i tillegg til fotografier og illustrasjoner av lokomotiver, stasjoner, plakater, skilt og billetter fra jernbanelinjer i innland og utland.

Visste du for eksempel at det var behovet for oversiktlige tidtabeller som gjorde at vi delte verden inn i 24 tidssoner, eller at man på pendlertog fra Moskvas forsteder finner løshunder som har lært seg å ta toget til og fra byen for å finne mat?

Boka inneholder jernbanequiz, noveller, kortbiografier, gamle rutetabeller, jernbanehistorikk, tunneler, musikk, broer, litteratur, togrøverier, berømte stasjoner, tragiske ulykker og de underligste rekorder.

Atle runder av det hele med en mini-quiz som naturlig nok vil handle om – TOG!

---

Arrangementet er gratis!

Det kan være lurt å reservere bord. Klikk HER eller ring 64 80 80 21 for å bestille.

Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager, og stenger ganske seint. Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår eller å ta litt å drikke før Atle Nielsen starter foredraget klokka 19.30.

 

_
_
_