2

TIDENES JULESHOW

FEMÅRSJUBILEUM FOR TIDENES JULESHOW: Julestemning med Blunck, Bettan, Reidun, Nagell-Dahl - og nå også Gisle Børge Styve!

For femte år på rad er det duket for årets beste førjulsgave. I fjor var det fulle hus over hele landet da Øivind Blunck, Elisabeth «Bettan» Andreassen, Reidun Sæther og Trond Nagell-Dahl kom på besøk med sitt forrykende show. Nå legger gjengen ut på ny turné stappfull av julestemning, og denne gangen er også Nagell-Dahls gamle «Beat for Beat» kompanjong Gisle Børge Styve med på laget. Det er duket for et gnistrende vokalprestasjoner og et strålende band, det blir latter og tårer – og ikke minst gåsehud!

Den enestående kvintetten har satt sammen en helt ny forestilling, og det er bare å glede seg – premieren er 19. november, og det er gode muligheter for at den aller flotteste juletradisjonen kommer til et sted nær deg før julekvelden!

Elisabeth «Bettan» Andreassen
Hele Norges «Bettan» er født i Sverige, med norske foreldre, og gjorde først karriere hos søta bror. Men Chips, duoen Bettan hadde sammen med Kikki Danielsson, ble også populære her hjemme. Og da hun ble med i Bobbysocks og vant finalen i Eurovision i 1985, skrev hun seg for evig inn i norsk populærhistorie. Siden har hun latt det swinge både på egenhånd, med Hanne Krogh i Bobbysocks og i samspill med andre artister på begge sider av grensen. I tillegg til å ha en stemme som klinger som svensk midtsommer, spiller «Bettan» en rekke instrumenter.  Dessuten er hun veldig morsom og ser helt smashing ut. Men det visste dere, jo…

Øivind Blunck
Det er nå over 40 år siden Blunck marsjerte inn i de norske hjem som den ene halvdelen av duoen «Klabb og Babb». Velsignet med en store stemme og et eventyrlig komisk talent har han vært en av våre aller største entertainere siden. Enten det er som den evige tenåringen «Reidar», harrytassen «Fridtjof» eller bare som seg selv, Øivind Blunck har alltid hatt et helt spesielt godt tak på publikum, enten de sitter i salen eller foran TV-skjermen. Han har vært politimann i «Olsenbanden», krovert i «Les Misérables» og assyriolog i «Den spanske flue» – for å nevne noe. Det sies at Blunck er født til å stå på scenen, men vi er ikke helt sikre på det.  Vi tror heller de bygde scenen for at han skulle ha noe å stå på.

Reidun Sæther
Åh, jeg vet en Sæther! Slo igjennom med et brak som sølvvinner av «Stjernekamp» på NRK i 2014, men hadde allerede da en lang og suksessfull karriere bak seg. Deltakelse i «Grand Prix» og roller i musikaler som «Cats», «Trollmannen fra Oz», «Jungelboken» og «Les Miserables», pluss medvirkning i store TV-show og gjesterolle i «Hotel Cæsar». I etterkant av gjennombruddet i «Stjernekamp» reiste hun på en bejublet turné sammen med Øivind Blunck, og senere har hun opptrådt i en rekke konstellasjoner og også stått fjellstøtt på egne bein.

Trond Nagell-Dahl
Har vært pianist i «Beat for Beat» helt siden pianoet ble oppfunnet. Skal visstnok ha et liv utenfor TV-studioet også, og da spiller han med en rekke artister i ulike sammenhenger. Som for eksempel Hellbillies, DDE, Viggo Sandvik, Inger Lise Rypdal og Rune Rudberg. Krølltoppen fra Gjøvik går under dekknavnet «Tangent 007», og har licence to thrill!

Gisle Børge Styve
Lagde ablegøyer med Nagell-Dahl i «Beat for Beat» gjennom 16 år! I tillegg til å være helt konge ved klaveret, har han også en stor stemme. Han har gitt ut to album med Gisle Børge Styve Trio, og dessuten gjort knallsuksess med sine musikalske humorforestillinger i tospann med Heine Totland. Multitalentet fra Førde er utdannet jazzpianist fra Norges Musikkhøgskole!

Arrangør: Aller Live

Billetter kr 655,- / showmeny to-retter kr 1.045,- / showmeny tre-retter kr 1.145,-

Showmeny består av billett til showet, samt middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her 

Billetter til TIDENES JULESHOW

  1. Ons 25. nov kl 18:00 655 kr   TEATERSALEN Les mer Kjøp
Vis hele programmet
Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Lillestrøm Kultursenter stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.
_
_
_