1

A Saucerful Of Secrets er Norges fremste Pink Floyd-tributeband!

Siden 2006, på scener og festivaler som Drammen Elvefestival, Vindmølle-Larm, Pomorfestivalen, Drammens Teater, Ullensaker Kulturhus og Hard Rock Cafe, har de vist at de er de fremste av de fremste til å hedre originalene i Pink Floyd, og at de tilnærmer seg originalene med kjennskap og respekt som ingen kan matche de på.

Bandet har også gjort konserter sammen med Drammen Symfoniorkester og det Asker baserte symfoniorkesteret Musica Sinfonietta. Disse konsertene ble en stor suksess, og viste at bandet har både en stor trygghet og allsidighet i sine tolkninger av låtene.

I 2019/2020 legger bandet ut på sitt største eventyr frem til nå. I anledning 40-årsjubileet for mesterverket The Wall legger ASOS ut på en Norgesturne med showet «The Wall 40 år». I showet spiller de seg gjennom hele albumet, supplert av en skjerm som på delikat vis krydrer showet med klipp fra filmen fra med samme navn som Roger Waters slapp i 2014, samt animasjoner og klipp fra originalfilmen.

Resultatet er en konsertopplevelse av de sjeldne, et show som vil få til og med de mest garvede Pink Floyd-fans til å måpe.

Varighet: 2 timer og 20 minutter inkl. pause.

Arrangør: On Stage Booking

Billetter kr 395,- / showmeny kr 765,-

Showmeny består av billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

 

_
_
_