THE REAL MOJO

Bandet The Real Mojo fremfører HELE Pink Floyds album «Animals» på Lillestrøm Kultursenter denne kvelden. Utsolgt fjor på «Wish you were here», så sikre deg billetter med en gang.

Med musikalsk dyktighet, stor innlevelse og sans for detaljer legger de sin sjel i å gjenskape magien fra albumet. Bandet benytter seg av et flott lysshow, og bruker animasjoner og andre effekter, under sin helaftens Pink Floyd-konsert.

«Animals» er oppfølgeren til to store bautaer, Dark Side og Wish you were here. Den fikk litt mindre oppmerksomhet, og er litt undervurdert. Og det var lite radiovennlig i og med lange låter. Albumet er til en viss grad basert på George Orwells berømte roman «Animal Farm».  Her møter du Pigs, Dogs og Sheep. Livemessig er dette noe av det bedre Pink Floyd leverte under sine turnéer på slutten av 70-tallet. Her kom bl.a. den beømte Gigagrisen med med for første gang.

Man har nå sjansen til å høre albumet fremført live, i sin helhet, av bandet The Real Mojo.

Etter pausen vil man i tillegg få høre andre utvalgte klassikere av Pink Floyd. Fra Album som «The Dark Side of the Moon», «Wish you Were Here»«The Wall», og senere utgitte album som «A Momentary Lapse of Reason» og «Division Bell» for å nevne noen.

Arrangør: The Real Mojo og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 270,- / medlem kr 250,- / showmeny kr 700,-

Showmeny inkluderer billetter til konserten, samt to-retters middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

 

The Real Mojo:

Jan Erik Skogen – vokal

Lone Grefsrud – vokal

Hanne Karlsen Muri – vokal

Trude Thorsdatter Evensen – Vokal, saksofon

 

Andreas Jonsson – gitar, keyboards

Terje Smedvold – keyboards

Sven Vidar Stenhammer – bass

Per Rannug – gitar, lapsteel

Ragnar Rutle - trommer

 

_
_
_