SUL - EDIT PIAF CABARET

Senioruniversitetet i Lillestrøm inviterer sine medlemmer til herlig matine om Edit Piafs liv og karriere.

Skuespillerne Liv-Unni Larsson-Undall og Bjørn Birch akkompagnert av Kari Stokke, løfter oss inn i Edith Piafs liv fra vogge til grav.

I cabaret form, med både alvor, satire og burlesk humor følger de publikum på en vandring inn i et levd kunstnerliv av de sjeldne.

Liv-Unni spiller Edith Piaf, mens Bjørn manifesterer en rekke andre karakterer som den alkoholiserte faren, Louis Leplée som oppdaget henne, noen elskere og ikke minst noen av kunstnerne hun samarbeidet med. Vi ser hvordan hun klarte å overleve når hennes store kjærlighet, bokseren Marcel Cerdan døde og hun måtte synge rett etter hun fikk vite om hans bortgang. Om hennes liv under krigen. Møte med USA og Marlene Dietrich, hennes bilulykker som gjorde henne enda mer rusavhengig. Den store kjærligheten hun gjorde det slutt med, fordi hun visste at hun kom til å gå til grunne, og han ville blitt med ned hvis hun ikke kastet ham ut. Kanskje det er det som er sann kjærlighet.

Det er som om stemmen til Piaf klinger i tiden den dag i dag. Som om stemmen fortsatt omfavner oss. Roper til oss. Hør meg. Jeg har mer å si. Jeg er her enda!

Billettene koster kr 100,- pr. stk. og kan kjøpes i billettluka på Lillestrøm Kultursenter eller
www.lillestrom-kultursenter.no. Husk kode du har fått tilsendt på e-post dersom du ønsker å kjøpe på nett. 

Max to billetter pr. medlem. Forestillingen varer i ca. halvannen time.

Det vil bli servert et glass Mozell i Teatertorget før forestillingsstart.

FORESTILLINGEN ER KUN FOR SENIORUNIVERSITETET I LILLESTRØM SINE MEDLEMMER!

_
_
_