1

STIAN CARSTENSEN GÅR SOLO - IGJEN

På utallige oppfordringer, fra hordene som ikke fikk billett forrige gang, så tar Stian en ønskereprise! Og vi lover: Den multiinstrumentalistiske virtuosen skuffer ikke når han demonstrerer musikk fra hillbilly til barokk ... ispedd anekdoter og blank løgn fra Eidsvoll og deromkring. Hysterisk morsomt!

Stian Carstensen er kanskje mest kjent fra bandet Farmers Market som har holdt på i 27 år. Han deltok også i Ravi’s program «Landeplage» på NRK, hvor han improviserte versjoner av kjente poplåter i ei campingvogn.

Nå er han ute på soloturne og har med seg både banjo, trekkspill og pedal-steelgitar.

Repertoaret spenner fra hillbilly til barokk, med store doser improvisasjon, gjerne over forslag fra publikum. I så måte er dette en helt analog, men interaktiv konsert. I tillegg står sjøllaga humoristiske viser på Eidsvollsdialekt på programmet. Temaer i visene strekker seg fra lungemos til butikker som selger rare kombinasjoner av varer. Velkommen til en morsom og uforutsigbar kveld med en av Norges fremste multiinstrumentalister.

Arrangør: Stian Carstensen

Billetter kr 275,-

---

Billetter og bordreservering bestilles gjennom billettluka på Lillestrøm Kultursenter – 64 84 55 50. Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager og holder åpent til ganske seint. Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår, eller å ta noe å drikke før konserten starter.

_
_
_