15 manns orkester under ledelse av Jon Harald Bjørnson

Vi ønsker velkommen til et forrykende show med Erik-Andrè Hvidsten. Sammen med et 15 mannsorkester fra Østfold Music Production vil han gi dere en musikalsk kveld dere sent vil glemme! Erik-Andre Hvidsten er en allsidig sanger og skuespiller. Denne konserten vil gi dere flere smakebiter fra hans karriere, alt fra Javert i Les Miserables, andre musikalroller, musikk av Frank Sinatra og mye mer. Ikke gå glipp av denne kvelden! Velkommen til en show aften på Lillestrøm Kultursenter.

Erik-André Hvidsten er en sanger, skuespiller og artist med teater og scener i hele Norden som sitt arbeidsområde. Som skuespiller har han stått på store scener og spilt hovedroller i Norge, Sverige og Finland - og det i store musikal- og teateroppsetninger. Han anses som en av Nordens fremste mannlige musikalskuespillere.

Han er også artist/sanger og i 2009 ga han ut sin første plate, Desembernatt. Platen kan du laste ned her på nettsiden via Itunes. Våren 2015 ga han ut platen «Min Finlandssvenska Sångbok» i Finland og Sverige og fikk veldig gode tilbakemeldinger. Oktober 2015 kommer platen også ut i det norske markedet, foreløpig ikke digitalt, så platen må bestilles gjennom Erik-Andrés Management. Den 28.oktober 2014 ga han også ut en single «Fred på jord/Den lille trumslagarpojken» - en vakker julesangduett med Thomas Lundin. I Norge er den kun utgitt digitalt (Itunes store) men sangen er også med på den nye platen til Thomas Lundin, Julnostalgi som ble utgitt i Sverige og i Finland. Han har nylig gitt ut en ny plate med strykere og større arrangementer med låter som «Some die young» , «Tranorna flyger,»  «Streets of London» med flere. Som artist gjør han også ca 30-50 konserter hvert eneste år rundt om i Norge og Sverige, og er blitt en populær sanger og entertainer. Han gjør også en del events, konferanser o.l og kan også bookes til konferansier/moderator/toastmaster-oppgaver. Mao dette er artisten for de store anledningene!

Arrangør: Østfold Music Production

Billetter kr 415,- / showmeny kr 765,-

Showmeny inkluderer billett til showet, samt to-retters middag i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Billetter til «STARS» ET ERIK-ANDRE HVIDSTEN SHOW

  1. Lør 14. apr kl 19:00 415 kr   TEATERSALEN Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_