6

STAND UP LILLESTRØM 12. MARS

Vi fortsetter med stand up live på vår klubbscene Connect. I kveld møter du Joachim Skage, Vidar Hodnekvam, Dave Fulton (USA) og Zahid Ali. Konferansier er Henrik Overaa Bjørnsson.

Joachim Skage - Norges beste standupkomiker(innenfor sin prisklasse)

Vidar Hodnekvam - «En bunnsolid standuper som alltid leverer varene». Vidar Hodnekvam er bergensk standup av ypperste klasse. Vitsene er gode, de kommer tett, og resultatet er at salen rister av latter. Vidar snakker ofte om egen oppvekst, livet som småbarnsfar, samfunnet generelt og sin mystiske evne til å havne i situasjoner han kommer håpløst dårlig ut av. På Latters Klubbscene har han vært en av våre faste headlinerne i flere år og i 2015 ble han nominert til Komiprisen i kategorien beste standup. Han satte opp sitt første soloshow «Oppvekst» i 2014 og året etter var han en del av showet «Bergensbølgen» som fikk strålende mottagelse av både bergenspressen og bergensere.

Dave Fulton (USA) - Seattle-komikeren Dave Fulton har en tilsynelatende tilbakelent scene-stil, men bak fasaden skjuler det seg mye rå aggresjon. Fulton regnes som en av de mest dynamiske og innovative komikerne på den engelske humorscenen. Og de som trodde amerikanere ikke har ironisk sans, kan aldri ha sett Dave Fulton!

Zahid Ali - «Født morsom». Zahid Ali er en levende standuplegende som fremdeles er noe av det aller morsomste du kan oppleve. Med absurde historier, presis timing, trollbindende fortellerteknikk og en improvisasjonsevne i verdensklasse fremkaller Zahid latterbrøl etter latterbrøl.

Han har en lang og innholdsrik humorkarriere fra scene og TV, og har blant annet bidratt i Nissene på låven, Rikets røst, Jul i Tøyengata og Hellfjord. Han satte nylig opp soloforestillingen «Fremmedfrukt» som turnerte over hele landet. Zahid er fast inventar på Klubbscenen på Latter og er svært populær på bedriftsmarkedet. En kveld med Zahid blir garantert en hylende morsom opplevelse du kommer til å huske lenge.

Konferansier Henrik Overaa Bjørnsson«En strålende konferansier og komiker med fantastisk publikumskontakt». Henrik Overaa Bjørnson er en komiker stappfull av sjarm, energi og inkluderende humor. Han har underholdt på små og store standupscener i ti år og er et fast innslag på Latters Klubbscene, både som standuper og konferansier. Sammen med Halvor Johansson og Olav Svarstad Haugland er han programleder for den populære morgensendingen «Stå Opp» på Radio Rock.

Henrik har mange strenger å spille på, inkludert gitar. Han kan spesialskrive en sang til alle slags arrangement, enten det er konferanse, kick-off eller julebordet. Den siste tiden har også Henrik blitt mer og mer populær på skjult teater-fronten. Han gjør forskjellige karakter etter ønske fra kunden og har blant annet gjort stor suksess som servitør, foredragsholder, guide på Nasjonalgalleriet eller en nyansatt.

Henrik står også bak sommershowsuksessen i Ålesund, som har blitt belønnet med terningkast 5 hele to ganger. I tillegg har han vært ansatt på Teatret Vårt i Molde og driver en egen standupklubb i hjembyen.

Med forbehold om endringer.

Arrangør: Stand Up Norge og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 225,-

_
_
_