SKJETTEN DUR & MOLL JUBILERER

Skjetten Dur & Moll feirer 40 år og ønsker velkommen en hyggelig jubileumskveld i Teatersalen på Lillestrøm Kultursenter.

Konserten blir en musikalsk tidsreise fra de ulike ti-årene, samt nyere poplåter koret har øvd inn i forbindelse med 40 årsjubileet. Du vil møte festglade syngende jubilanter, som har hatt som motto å spre sangglede og humor gjennom førti år.

I denne konserten vil du møte et Skjetten Dur & Moll som framstår på en helt annen måte enn når de står på hustrige gatehjørner og underholder folk. Scenen i kultursenter, med lyd, lys og kulisser, gir helt andre muligheter! Det blir mer teatralsk, mer kostymer, mer variasjon med innslag fra mindre grupper og gode solister fra egne rekker. I tillegg har de med eget dedikert band for anledningen, med dyktige musikere som bidrar sterkt til å komplettere den gode opplevelsen.

På 1980 og 90-tallet hadde dette koret en høy stjerne i distriktet , og fylte opp konsertsalene opptil flere ganger for hver forestilling. Siden den gang har samfunnet og underholdningsbransjen endret seg mye, men koret har holdt hodet over vannet, og flere dirigenter har kommet og gått. De siste årene har derimot korets dirigent Nora Wifstad stått for stabilitet igjen, og kvaliteten har økt betraktelig. Denne jubileumskonserten viser et Skjetten Dur & Moll som framstår mer slik de gjorde i sin storhetstid.

Du kan bare begynne å glede deg!

Arrangør: Skjetten Dur & Moll

Billetter kr 200,-

_
_
_