1

LOUIS JACOBY, «OM LITT AV HVERT»

Han er kjent for sine viser om unger, skjærgård, kjærlighet – og om ølet. Kåseriene hans handler om våre daglige sysler, og folk ler så de griner når Jacoby tar publikum med inn i hans verden. De kjenner seg så utrolig igjen. Med «En sommer er aldri over» vant han Reiseradioens sommervisekonkurranse sammen med Lars Martin Myhre.

Han er spesielt kjent for sine tekster som går under huden på folk. Stemninger, ordspill og formuleringer som treffer oss rett i hjertet. En konsert med Louis Jacoby spenner fra det vare, lyriske til det sinnsykt burleske hvor folk hyler av latter. Ikke minst er kåseriene hans populære. Her er et stort spenn, men framfor alt mye moro!

Louis Jacoby er sanger, tekstforfatter, komponist - og ikke minst kåsør og humorist med en rekke CD- og bokutgivelser bak seg.

Medlemsmøtene starter kl. 12.00. Det er kaffetreff fra kl. 11.00 og servering på kafeen Scene 5 etter møtet. Salen åpner kl. 11.45 for medlemmer. Ikke-medlemmer betaler kr 100 (adgang fra kl. 11.45). På møtene er det kulturelt innslag og foredrag med etterfølgende spørsmålsrunde.

_
_
_