1

SECRET GARDEN

Secret Garden består av Rolf Løvland og Fionnuala Sherry(Irland). Det store gjennombruddet kom helt tilbake til 1995 da de vant den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix med låten «Nocturne».

Dette ble begynnelsen på et fantastisk musikalsk eventyr med turneer og konserter i både inn- og utland. Secret Garden har i årenes løp gitt ut ni album(utgitt i over 80 land) og en DVD og har til nå solgt nærmere fire millioner av disse på verdensbasis. Deres store hit «You Raise Me Up» er innspilt i utallige ulike versjoner, deriblant av Josh Groban, Westlife og Il Divo, og er solgt i anslagsvis 35 millioner eksemplarer.

Secret Gardens musikk har blitt beskrevet som vakker nytelsesmusikk, musikk for hjerte og sjel, inspirert av både natur og irske elementer.

Av ærefulle oppdrag kan nevnes at Secret Garden representerte Norge under Verdensutstillingen i Shanghai i 2010, det ble laget et musikkstykke som fulgte de besøkende i paviljongen i harmoni med vekslende naturskjønne bilder av Norge.

Secret Garden har turnert både i Norge og i utlandet, med store eller små besetninger. Her kan nevnes Sør–Korea, Shanghai, Hong Kong, USA, Japan, Taiwan, Chile, Mexico, Argentina, Brasil, Spania, Polen, Tyrkia, Canada og Kina.

2017 er et aktivt konsertår, der Secret Garden har spilt på Vestfoldfestspillene, i Atlanta og ikke minst en 10 konserters turné i Kina i september/oktober! Det planlegges mye konsertvirksomhet også i 2018, både i Norge og i utlandet.

De har satt av noen dager i mars hvor de ønsker å besøke norske kulturhus, og vi er altså ett av de heldige som er plukket ut. Vi gleder oss, og håper publikum gjør det også!

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 450,- / medlem kr 420,- / showmeny kr 770,-

Showmeny inkluderer billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpe på web, da bord må reserveres.

 

_
_
_