5

SCHØYEN, SKÅBER & CESS - TRE ELEFANTER I ROMMET

Stand Up Norge AS presenterer stolt:
SCHØYEN, SKÅBER & CESS – TRE ELEFANTER I ROMMET

Skåber, Schøyen og Cess marsjerer sin seiersgang til Lillestrøm!

 «Tre elefanter i rommet» er i ferd med å bli en av de aller største suksessene som har vært på Latter i Oslo. Både publikum og presse elsker denne energibomben av en forestilling hvor tre av landets aller morsomste får gjøre det de kan aller best.

Som tittelen avslører spinner showet rundt uttrykket elefanten i rommet – det alle vet men ingen snakker om. I løpet av kvelden tar damene for seg elefanter i ulike farger og fasonger, enten de dukker opp som slektninger rundt bordet i en bryllupsmiddag, russelåtartister, et ærlig blandakor eller litt for strenge kriterier til drømmemannen.Se frem til en hysterisk morsom kveld på Lillestrøm Kultursenter når selveste Linn Skåber, Hege Schøyen og Cess kommer marsjerende med et fullt band i ryggen!

Regi: Vemund Vik

Uten et eneste dødpunkt!
- AFTENPOSTEN

 Musikalsk moro med mye menneskelighet!
- DAGBLADET

Østrogenbombe!
- VG

Tre ganger tre haha!!
- DAGSAVISEN

Arrangør: Stand Up Norge AS

Billetter kr 565,- / medlem kr 535,- / grupper over 8 personer kr 535,- / student kr 475,- ved fremvisning av studentbevis / showmeny kr 925,-

Showmeny består av billett til showet, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

 

_
_
_