2

«SAGN» – ARILD ANDERSEN

I 2020 er det 30 år siden Arild Andersen ga ut albumet Sagn sammen med bl.a. Kirsten Bråten Berg og eliten av norske jazzmusikere (+ den brasilianske perkusjonisten Nana Vasconcelos).

Sagn er ei plate som var med på å starte jazzfolketone-crossoverbølgen som skylte over landet på 80- og 90-tallet. Den står som fortatt som en påle, og en inspirasjonskilde for både jazz og folkemusikere over hele landet. Arild var ikke vanskelig å overtales til å sette opp en liten eksklusiv turné. Å samkjøre disse flotte musikernes timeplaner er ingen enkel jobb, så alt vi fikk til rådighet var syv dager til konserter. Lillestrøm Kultursenter var en selvfølge da Arild Andersen er født der, og i tillegg er Bendik Hofseth fra Lørenskog.

Du får høre; Arild Andersen(bass), Kirsten Bråten Berg(vokal), Frode Alnæs (gitar), Bugge Wesseltoft(keyboards), Bendik Hofseth(saksofon), Helge Norbakken(trommer).

Lydmagiker er Asle Karstad. 

Foto: R. Vestad

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter 

Billetter kr 350,- / medlem kr 300,- / showmeny kr 670,-

Showmeny består av billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

Billetter til «SAGN» – ARILD ANDERSEN

  1. Fre 11. sep kl 19:30 350 kr   STJERNESALEN Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_