1

RUNDT ET FLYGEL - BEETHOVEN

I 2020 er det 250 år siden Ludwig van Beethoven ble født. Det blir markert i hele verden. Lillestrøm Kultursenter setter opp tre konserter i serien «Rundt et flygel» til ære for en av verdens mest berømte komponister.

Kveldens program; 

Ludvig van Beethoven: klaversonate nr.14 i ciss-moll (Måneskinnsonaten)

  • Adagio sostenuto
  • Allegretto
  • Presto agitato

 Lennart Wolfgramm, klaver

 Arne Nordheim: Response IV             

Morten Belstad, slagverk og elektronikk

Ludvig van Beethoven: Kvintett i Ess-dur, opus 16

  • Grave- Allegro ma non troppo
  • Andante cantabile
  • Allegro ma non troppo                          

Kjersti Strøm, obo
Trond Myhre, klarinett
Jon Halvor Lund, fagott
Rune Brodahl, horn
Lennart Wolfgramm, klaver

Ungt talent

Lennart Wolfgramm har utdanning fra Norges Musikkhøgskole og «Hochschule für Musik und darstellende Kunst» i Østerrike. Han har fått priser ved flere internasjonale pianistkonkurranser, og har avholdt en rekke konserter i Norge, Nederland og Østerrike. Lennart har tidligere jobbet ved bl.a. Barrat Dues musikkinstitutt. For tiden, jobber han som musikklærer og pianolærer ved Brawo private musikkskole, Lørenskog musikk- og kulturskole og Lillestrøm Videregående skole. Foruten sin pedagogiske virksomhet er Lennart meget aktiv som kammermusiker og solist.

Morten Belstad har sin utdannelse ved Norges Musikkhøgskole hvor han ble uteksaminert i 1985. Han har virket som utøvende musiker siden 1981, og har spilt med alle landets symfoniorkester og de fleste teater, samt utallige radio og TV-produksjoner. Han har også vært musikk-pedagog siden 1985. Morten var en av de første som framførte Nordheim's Response IV ved sin kandidateksamen. Nå, 35 år senere, er det på tide med en ny fremføring av dette flotte verket for 1 slagverker og elektronikk.

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 300,- / medlem kr 200,- / student kr 100,- / showmeny kr 570,-

Showmeny består av billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

Billetter til RUNDT ET FLYGEL - BEETHOVEN

  1. Tor 1. okt kl 19:30 300 kr   STJERNESALEN Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_