3

ROMERIKES BLAD PRESENTERER FAMILIEMUSIKALEN SCROOGE

Etter utallige oppfordringer er endelig den magiske familiemusikalen Scrooge tilbake på Lillestrøm Kultursenter. Dette er en fortryllende julemusikal for hele familien med stort ensemble, vakker og fengende musikk av Svein Gundersen, elegant scenografi og vakre kostymer!

Scrooge – et juleeventyr av Trond Brænne, Svein Gundersen og Bjørn Birch 
etter Charles Dickens «A Christmas Carol» 
Teaterforlag: Nordiska Aps - København

«Scrooge» er Charles Dickens magiske juleeventyr om Ebenezer Scrooge, den velstående og gjerrige forretningsmannen som mener personlig rikdom er mer verdifull enn julefeiring, følelser og veldedighet.

Ebenezers egoistiske holdninger settes kraftig på prøve av tre spøkelser, som en julaften morgen, lokker Scrooge ut på en reise han absolutt ikke hadde planlagt.

Spøkelsene bruker varme, sjarme og list for å hjelpe Scrooge til å konfronter sin frykt, se igjen lykkelige barndomsminner og få et innblikk i sin mulige fremtid, i håp om at han igjen skal føle kjærlighet for menneskene det viser seg, betyr aller, aller mest for ham.

Charles Dickens klassiske juleeventyr har gledet barn og voksne i alle tider med sitt velklingende budskap, julemagi og Dickens empatiske og presise menneskeskildringer.

Lillestrøm Kultursenter setter hele sitt kreative apparat i sving for å gi deg og dine en storslått, varm og spennende familieopplevelse.

Det er bare å begynne å glede seg til julen 2018!

Forestillingen varer i ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause og passer for barn fra 5 år og oppover.

Regi: Bjørn Birch

Arrangør: Romerikes Blad

Billetter kun kr 75,-

_
_
_