ROMERIKE STORBANDFESTIVAL

Romerike Storbandfestival 2017 byr på to dager med lovende talenter, etablerte amatører og profesjonelle musikere fra fire scener. For publikummere som setter pris på ekte musikk med masse trøkk, lyd og liv. Festivalens mantra er at storband ikke er en musikkform, men en besetning som kan brukes til nærmest alt.

 

Fredag byr vi på Samlebandets Duke Ellingtons «Sacred Concert» i Lillestrøm Kirke.
Du får møte elever fra musikklinja på Lillestrøm videregående skole og den eminente sangsolisten Stina Stenerud.
Dørene åpner kl. 19.30 og konsertstart er kl. 20.00

SILYA! Dette fyrverkeriet av en artist blir vår gjest på Romerike Storbandfestival, og vi gleder oss!

Silya Nymoen ble for alvor kjent her hjemme da hun vant Stjernekamp på NRK i 2013, men hun har lang fartstid som artist og låtskriver. Hun var lead vokalist i bandet Multicyde, før hun flyttet til New York i 2006 hvor hun jobbet som låtskriver og korist. I 2013 flyttet hun hjem igjen og startet Silya & The Sailors. Hun har også hatt flere musikalroller her hjemme (Cabaret, Chicaco, West Side Story, Sweeny Todd) og hun har vært programleder i MGP. Blant mye annet. 

Det blir en spennende kveld når vi går på scenen kl 23.00 i Stjernesalen under årets storbandfestival.

Endelig program for lørdag er ikke fastsatt, men det er gledelig at vi i år har fått med oss Lillestrøm Storband med vokalist Helene Edler under sin musikalske leder Bjørn Barlo. Vi kan også røpe at publikumsyndlingene Big Odd Band er tilbake, og ikke minst at vi får storfint besøk fra Aarhus, DK. Vi har også vært så heldige at vi har fått med oss storbandet fra Norges musikkhøgskole(kjent fra Stjernekamp på NRK), med blant annet Erlend Skomsvoll.

Følg med for oppdatert program både her og på www.romerike-storbandfestival.no 

Arrangør: Ett Fett Storband, Samlebandet, Skedsmo Storband, Sørum Storband og Lillestrøm Jazzklubb.

Billetter fredag kr 200,- / medlem kr 150,- / student kr 150,-

Billetter lørdag kr 250,- / medlem kr 200,- / student kr 150,-

_
_
_