1

ROMERIKE STORBANDFESTIVAL

For 10. år på rad går Romerike storbandfestival av stabelen i Lillestrøm Kultursenter. Festivalen presenterer variert musikk med storband fra hele Norge, fra ungdomsband til godt voksne, fra glade amatører til drevne profesjonelle, og spenner musikalsk fra tradisjonell storbandjazz til dagens populærmusikk. Vi får bekjentskap med solister, bandledere, komponister og arrangører gjennom en hel kveld med konserter fra flere scener.

Festivalen er også vertskap for Norsk jazzforums årlige storbandmøte som blir lagt til kultursenteret denne lørdagen.

På årets festival får vi besøk av storband fra både Stavanger og Trondheim, samt en rekke band fra hele Oslo- og Akershus regionen. Det blir en stor musikalsk spennvidde der vi får høre musikk knyttet til navn som Duke Ellington, Tom Waits, Phil Collins og James Bond, samt norske klassikere, svenske klassikere, og en rekke nyere komposisjoner og arrangementer. Og ikke minst får vi besøk av storbandguruen Lars Erik Gudim og hans Lars Erik Gudims Orkester (LEGO) med Odd René Andersen. Det endelige programmet blir lagt ut på festivalens hjemmeside www.romerike-storbandfestival.no når det er klart.

Arrangør: Skedsmo storband, Sørum storband, Ett Fett storband, Samlebandet og Lillestrøm jazzklubb, i samarbeid med Lillestrøm Kultursenter.

Billetter kr 300,- / medlem kr 250,- / student og barn kr 150,-

_
_
_