2

RISING STARS 2019

- POLEDANCE KONKURRANSE FOR AMATØRER. Det er med stor glede at Sometimes Pole Studio igjen inviterer til pole konkurranse for amatører! Her vil du få se nybakte pole talenter dele kunstene sine og konkurrere om sitt kanskje aller første trofé. Er du nysgjerrig på pole dance? Kom og se, og kanskje blir du inspirert til å prøve deg på stanga.

I denne konkurransen fokuseres det like mye på pole teknikk som kreativitet og tema, og vi gleder oss til å se mange ulike og unike opptredener. Det er 3 ulike kategorier i denne konkurransen, i tillegg til en ekstra kategori litt utenfor, nemlig After Dark. Dette er en kategori for exotic pole dance. NB! Denne delen av arrangementet passer ikke for barn, eller for de med svakt hjerte.

Program for kvelden:

16:00 Rising Stars 2019
- Åpningsshow med internasjonale pole stjerner. 

- Rock Stars kategorien starter.

Denne kategorien er for de som er helt ferske pole utøvere. Du vil bli mektig imponert over hvor mye en kan lære på kort tid med pole trening! Kreativiteten blant årets deltakere i denne kategorien er virkelig på topp, du vil ikke gå glipp av rutinene til konkurransen sine newbies!

Det blir 10 min pause mellom Rockstar og Shooting Star kategorien. 

17:15 Shooting Stars kategorien starter

Denne kategorien er for de som har polet en stund og er komfortabel med de grunnleggende opp/ned triksene. Her kan du forvente deg en fullverdig pole rutine med imponerende triks, nydelig dans og flotte kostymer.

Det blir 30 min pause mellom Shooting Star og Starfish

19:00 Starfish kategorien

Denne kategorien er for de som har trent pole en stund, men kanskje ikke konkurrert tidligere. Årets deltakere kan dog nesten ikke betegnes som amatører, for de er helt rå! Her vil du se triks og rutiner på høyt nivå! 

20:00 Premieseremoni Rising Stars 2019

Det vil bli 30 min pause mellom premieseremonien og starten på After Dark

21:00 After Dark 2019 

- Nå er det på tide å sende barn og besteforeldre hjem

Denne konkurransen er i exotic pole dance. Så dette blir hot hot hot! 

22:00 Premieseremoni After Dark

Arrangør: Sometimes Pole Studio

Billetter kr 400,-

_
_
_