1

«HJEM TIL JUL» EN JULEKONSERT MED REIDUN SÆTHER

Denne julen har du en unik sjanse til å oppleve solokonsert med en av Norges flotteste stemmer, Reidun Sæther. Hun vender nesen hjem etter flere år på turne med Bettan og Blunck for å synge julen inn i sitt kjære Lillestrøm. Hun er ikke helt alene, med seg har hun en av Sveriges fremste pianister, ektemannen Dan Linden, som er et helt orkester i seg selv.

Dette allsidige ekteparet er så samspilte at det er bare å sette seg tilbake og nyte. Sammen byr de på de fineste og mest kjente julesangene vi har fra både inn- og utland. Det blir høytidelig og vakkert med høy gåsehudfaktor når de vakre julesangene våre klinger i den gode gamle teatersalen på Lillestrøm Kultursenter. Vi kan også vente oss litt latter og moro når Reidun henter fram showstoppere fra sin teaterkarriere, deilig rytmefot og på kornet stjerneimitasjoner - for du skal ikke se bort ifra at divaer som Barbra Streisand, Cher og Mariah Carey titter innom for å synge julen inn for oss. 

Denne julekonserten rommer det meste og er et perfekt tilfelle for et pusterom i julestria. Den seneste solokonserten med Reidun fikk fantastiske terningkast 6 i Romerikes Blad! Ta med husholdet og kom og nyt av god musikk i toppklasse, her blir det julestemning for alle og enhver.

Reidun Sæther
Reidun Sæther har en av Norges kanskje flotteste sangstemmer. Etter sin suksess i Stjernekamp har hun bergtatt tusentalls publikummere i hele landet med sin innlevelse og stemmeprakt. Før hun ble kjent i tv ruta var hun allerede godt etablert som musikalstjerne fra forestillinger som Les Miserables, Cats, Jesus Christ Superstar, Chess, Kristina från Duvemåla, We Will Rock You og Monty Pythons humormusikal Spamalot. Om sist nevnte rolle skrev Aftenpostens Mona Levin: «Reidun Sæther har alvoret, formatet, den komiske timingen og en gudegitt stemme. Hun er en magnet for øyet og øret.» Reidun var også den første personen til å motta Musikkteaterprisen i 2012. Etter sin suksess i Stjernekamp har hun gitt ut 2 plater til glitrende anmeldelser, og hun har medvirket i en rekke sceneshow og musikaler ved Oslos scener til stor jubel. Ved juletider hun å se på turne sammen med Elisabeth Andreassen og Øivind Blunck. Hun er flittig brukt i TV-programmer som Beat for beat, Artistgallaen og Melodi Grand Prix. I fjor sommer kunne du se henne fremføre en fantastisk versjon av sangen «Circle of life» fra filmen Løvenes Konge i Allsang på Grensen. Reidun har utdannelse fra bl.a. Teaterhøyskolen i Gøteborg og Complete Vocal Institute i København. 

Dan Linden
Pianisten Dan Lindén har klassisk solistutdannelse fra Musikkhøyskolen i Gøteborg, og er flittig brukt som akkompagnatør og kapellmester i både Norge og Sverige. I 2019 var han musikalsk leder for Little Shop of Horrors ved Stadsteatern i Gøteborg, og før det var han å se som kapellmester i storsatsningen «Hair» ved Gøteborgsoperan. Til tross for sin klassiske bakgrunn er han en av Sveriges mest sjangerbrede musikere og har spilt sammen med kjente artister som blant annet Sven-Bertil Taube, Björn Skifs, Wenche Myhre, Anita Skorgan, Bettan og Silje Nergaard for å nevne noen. Han er også en virtuos på Boogie Woogie-piano og jazz, der hans største inspirasjonskilder er Oscar Petersson og Errol Garner.

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 425,- / medlem kr 400,-

Billetter til REIDUN SÆTHER - HJEM TIL JUL

  1. Lør 19. des kl 18:00 425 kr   TEATERSALEN Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_