2

Velkommen til 10 års jubileum for Norway Tamil Film Festival.

Vi har den store glede av å invitere dere til årets arrangement for å feire denne anledningen sammen med oss, for tiende året på rad. Vi setter stor pris for deres engasjement og deltakelse.

Festivalen ble første gang arrangert i 2010 og har et stort publikumsbesøk. Vi er stolte av å fortelle at NTFF er den første filmfestivalen for tamilske filmer i hele verden. Den har også blitt et kjent navn for internasjonale filmskapere!

Dette kommer til å bli en kjempeflott samling, og vi gleder oss til å treffe alle som skal delta på festivalen. Filmer som fikk beste karakterer og vant priser på sitt felt blir også vist under månedlige visninger senere.

NTFF hovedfilmprogrammet
Vi vil vise filmer fra hele verden - fra øverste hylle- som vi har tro på at kan være av interesse for et bredt festivalpublikum. Kjente og populære artister fra mange land kommer for å delta på festivalen. Hovedarrangementene vil bli avholdt på Rommen Scene, Kulturhuset Veitvet og Lillestrøm Kultursenter. Årets åpningsfest holdes på Rommen scene.

Et rikholdig filmprogram med masse underholdning blir presenteres, slik at opplevelsene skal stå i sentrum. En konsert og et foredrag om miljøforurensning skal være et av høydepunktene i programmet vårt. På dette arrangementet utdeles også «Tamilar Awards».

Tamilar Awards 2019 består av følgende kategorier: 

Feature Films Tamil – Tamil Naadu

Short Films Tamil

Documentaries

Music Videos Tamil

Midnight Sun Singer 4

Feature film Tamil - Tamil Eelam - Diaspora

Feature film International 

Kategori: Nasjonal og internasjonal

Hva: Filmvisning: Spillefilmer 10 |Kort filmer 20 |Dokumentarer 1| Musikk Videoer 3| Internasjonale filmer 10

Sted: Rommen Scene (dag 1 og dag 2) Kulturhuset Veitvet (dag 3) og Lillestrøm Kultursenter (dag 4) – Tamilar Awards prisutdeling med dans og musikk og andre arrangement 

Festivalen finner sted fra torsdag 25. april til og med søndag 28.april 2019 og passer for alle aldre.

Arrangør: Norway Tamil Film Festival

Billetter kr 250,- / barn kr 150,-

 

 

_
_
_