1

Nå kommer Nordic Tenors til Lillestrøm Kultursenter med sin forestilling «Viva la Musica».

Forestillingen vil gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og mye humor. «Viva la Musica» er et spansk uttrykk, og betyr lenge leve musikken. Musikk har vært underholdning og terapi for oss mennesker gjennom tusenvis av år.

Nordic Tenors sprudler av sang og musikkglede, og erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren. Deres nydelige stemmer har gitt mange gåsehud og uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlige humor som vil gi lattermusklene god trim!

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

Arrangør: Nordic Moments AS

Billetter kr 425,-

 

 

Billetter til NORDIC TENORS - VIVA LA MUSICA

  1. Ons 9. sep kl 18:00 425 kr   STJERNESALEN Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_