LATTERBOMBE FRA LOUIS JACOBY

Humoristen, visesangeren, poeten, kåsøren, skjærgårdstrubaduren og ølhunden – det finnes så mange betegnelser på Louis Jacoby.

Og alle passer – summen gir oss en underholdning som gjør at folk vrir seg av latter og får en klump i halsen i neste øyeblikk. Mannens livserfaring og evne til å le av seg sjøl, gjør at vi alle kjenner oss igjen i stoffet hans. For tiden har han greid å lage en radiohit bare ved et enkelt NRK-opptak – visa «Litt gammal» er blitt allemannseie i løpet av siste året.

Visa «Hverdag», myntet på alle småbarnsforeldre, er blitt kåret til en av Norges Nasjonalviser. Visekunstneren har fått Prøysenprisen og Herman Wildenveys poesipris. I tillegg er han kåret til årets Ølhund. Louis er produktiv som få – og stadig kommer det nye viser fra hans penn. Vil du ha det moro, og gå hjem med skikkelig godfølelse inni deg, da setter du av kvelden. Han trekker fulle hus, så vær tidlig ute.

Arrangør: Louis Jacoby og Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 280,- / medlem kr 260,- / showmeny kr 610,-

Showmeny inkluderer billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

_
_
_