2

Stand Up Norge Presenterer: LATTERGALLA 2018

Med: Steinar Sagen, Jonna Støme, Maria Stavang og Ole Soo

Alt ligger svært godt til rette for en humoropplevelse av de sjeldne når fire av landets morsomste komikere samles i LATTERGALLA 2018! Årets line-up er håndplukket til Lillestrøm publikummet, og inneholder noe for enhver humorsmak.
Her er det mye å le av!

STEINAR SAGEN
Bollekongen. Pottifar. Basse. Kapteinen. Sukkerspinn Pettersen. Dette er noen få av de mange kallenavnene Steinar Sagen har fått opp gjennom årene. Toothpick, Fluffy og Fribryteren er tre til. Poenget vårt er at Steinar (aka Pølseprinsen) er den personen i underholdnings-Norge med flest kallenavn. Og dere vet like godt som oss at ordtaket sier «Kjært barn har mange navn». Steinar er med andre ord et kjært barn. Og en folkekjær komiker. Som eneste programleder i tidenes største norske radiosuksess «Radioresepsjonen», har Steinar (aka Sexylubben) rukket å bli en favoritt blant både unge og gamle. Når du sper på en rekke filmroller og hans minneverdige opptreden som taxisjåfør Roar Lien i «Lillyhammer», da sitter du igjen med en underholdningslegende.

En stødig komiker som er kjapp i replikken!

JONNA STØME
Siden debuten i 2000 har Jonna Støme gjort suksess som komiker landet rundt. En ting som betegner ham er at han trives foran publikum, noe som gjenspeiler seg i hans selvsikre, energiske og svært morsomme vesen. Jonna har en unik evne til å finne de bittesmå tingene i hverdagen som vi alle kjenner oss igjen i og blåse dem opp til uante proporsjoner. Han har også vært på flere omfattende turnéer, med bl.a. Thomas Giertsen, Harald Eia, Linn Skåber, Atle Antonsen og Espen Eckbo. Sørg for å få med deg en av landets mest populære komikere!

MARIA STAVANG
Maria Stavang er et nytt stjerneskudd på komikerhimmelen. Bergenseren startet på standup-scenen sommeren 2015 og allerede i 2016 tok hun med seg en av de gjeveste prisene, «Årets Nykommer», på Humorfest i Bergen. I tillegg til en forrykende hurtig standup-karriere, er Maria kanskje aller best kjent under sitt Internett-alias @piateed, som følges av over 200 000 på Facebook og Instagram. Der bruker hun stemmen sin til å ta opp alvorlige problemstillinger, men med en humoristisk og ærlig vri. Dette har gjort henne til an av landets mest fulgte på sosiale medier! Bare i høst i år har Maria deltatt og gjestet programmer som Nytt på Nytt, P3-aksjonen, NRK Satirisk, Lørdagsrådet og Camp Senkveld. På scenen deler denne kronisk single jenta selvopplevde og selvironiske historier og man blir alltid i godt humør av å se henne på scenen. Denne jenta er flink til å sjarmere, samtidig som hun er god på å by på seg selv! Kommer garantert til å bli et fast innslag på norske humorscener i fremtiden!

OLE SOO
Ole Soo er en komiker som har jobbet seg frem med rakettfart i det norske standupmiljøet. Han startet sin karriere i Bergen 2010. Ikke lenge etter at han hadde etablert seg på storscenen til Rick’s i Bergen, gikk turen til Oslo, hvor han nå står fast på Latter. Han har i tillegg stått på alle landets store og små standup-scener. Alt er gjort til rungende latter og applaus. Hans velskrevne vitser gjør at han er etterspurt både på- og bak scenen, som tekstforfatter og regissør. Han har blant annet skrevet for Johan Golden, Marit Voldsæter, Stian Blipp Show og Sturla Berg Johansen, hvor han også hadde regi, for å nevne noe.

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 495,- / medlem kr 450,- / showmeny to-retter kr 820,- / showmeny tre-retter kr 920,-

Showmeny består av billett til konserten, samt middag i Scene 5 før arrangementet. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

_
_
_