1

KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN!

Stand Up Norge presenterer:
«LATTER LIVE – på turné!»
Landets fremste standup-komikere, som kjent fra NRK.

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.

Se mer her

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet. Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når de mest populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV.

Dette blir show!

Det er som kjent krevende tider for alle som lever av å samle mennesker, så det er derfor med stor glede at vi nå kan informere om at komikerne returnerer til scenen igjen. Med dagens smittevernregler selges det derfor kun et begrenset antall billetter pr. forestilling og med tanke på at kulturhuset vanligvis kan huse show for veldig mange flere publikummere, så skal det igjen være trygt og gøy å le i salen. Store deler av kulturhuset gjøres tilgjengelig for publikum som har kjøpt billett, for å sikre at alle smitteverntiltak blir grundig ivaretatt.

Hvilke komikere som står på scenen denne kvelden blir kjent rett etter sommerferien.

Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra LILLESTRØM KULTURSENTER – vi gleder oss til å le sammen med deg igjen! 

Arrangør: Stand Up Norge AS

Billetter kr 420,- / student kr 340,-(studentbevis må fremvises) / grupper over 10 personer kr 390,- / showmeny kr 790,-

Showmeny består av billett til konserten, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Dersom du ikke ønsker showmeny, men allikevel ønsker å reservere et bord i Scene 5 kan du klikke her

Billetter til LATTER LIVE - PÅ TURNÉ 2020

  1. Fre 25. sep kl 19:00 420 kr   TEATERSALEN Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_