PRØYSENS PERLER

Forestillingen er en reise i ord og toner gjennom Alf Prøysens forfatterskap. Den inneholder både kjente og ukjente små historier og viser, muntre, litt sorgfulle og tekster til ettertanke. Alf Prøysen virket som forfatter 25 år, inntil sin bortgang i november 1970. Utvalget som her er gjort er noe av det vi setter mest pris på fra hans rikholdige forfatterskap. Publikum kan gjerne være med og synge eller nynne under visene.

Ragnar Dyresen har vært ansatt ved Det Norske Teatret i over 40 år og har medvirket i en rekke musikaler og andre skuespill. Denne forestillingen har blitt vist på teatrets Scene 2. Han er selv hedmarking med røtter på Hamar, så tekstene blir framført på skikkelig dialekt. Som Prøysentolker har han hatt en rekke framføringer i både radio og TV og gitt ut lydbøker med tekster av Prøysen.

Erik Bergene er utdannet på trekkspill ved Norges Musikkhøgskole og ved siden av solistoppdrag, teaterspilling og studioarbeid opptrer han han ofte som akkompagnatør av ulike artister. Han regnes som en av de beste på sitt instrument. I tillegg til hans virke som trekkspiller har han også en meget aktiv karriere som dirigent for ulike typer ensembler.

Arrangør: Lillestrøm Kultursenter

Billetter kr 195,- som inkluderer en vaffel og en kopp kaffe

_
_
_