1

JULEKVELD PÅ SCENE 5 MED MORTEN OG EIRIK

Morten K. Remberg og Eirik Bøhn Berntsen inviterer til sin tradisjonelle og uhøytidelige julekonsert på Scene 5. Her har de plukket sine julefavoritter og serverer disse med julestemning-garanti!

Morten er en allsidig sanger fra Lørenskog som har gjort seg bemerket både på konserter og i flere musikaler. Han har blant annet spilt i «Annie», «Jesus Christ Superstar», «Rent» og «The Last Five Years» på Lørenskog hus. Han er også dirigent for koret Frisk Pust. Som frilans-sanger har Morten mange forskjellige oppdrag både i studio og på konserter, og har en spesiell forkjærlighet for den amerikanske crooner-stilen.

Eirik har lang erfaring som utøvende sanger og pianist, og har i tillegg jobbet som musikalsk ansvarlig, komponist og arrangør ved en rekke oppsetninger. Han har et nært og kjært forhold til julen, og har blant annet jobbet som pianist og komponist i Julemorgen på NRK. Han har en svært allsidig stemme, og har hatt mange oppdrag som dubber, sanger og instruktør for diverse tegnefilmer/tv-serier.

Arrangør: Morten K. Remberg og Eirik Bøhn Berntsen

Billetter kr 290,-

_
_
_