1

JULEKVELD PÅ SCENE 5 MED MORTEN OG EIRIK

Morten K. Remberg og Eirik Bøhn Berntsen inviterer for tredje gang til en avslappet og uhøytidelig julekonsert på Scene 5. Her har de plukket sine julefavoritter og serverer disse med julestemning-garanti!

Morten er en allsidig sanger fra Lørenskog som har gjort seg bemerket både på konserter og i flere musikaler. Han var sist å se som Rooster i "Annie" på Lørenskog hus, og har og spilt i «Jesus Christ Superstar», «Rent» og «The Last Five Years» der. Han er også dirigent for koret Frisk Pust. Som frilans-sanger har Morten mange forskjellige oppdrag både i studio og på konserter, og har en spesiell forkjærlighet for den amerikanske crooner-stilen.

Eirik har lang erfaring som utøvende sanger og pianist, og har i tillegg jobbet som musikalsk ansvarlig, komponist og arrangør ved en rekke oppsetninger. Han har et nært og kjært forhold til julen, og har blant annet jobbet som pianist og komponist i Julemorgen på NRK. Han har en svært allsidig stemme, og har hatt mange oppdrag som dubber, sanger og instruktør for diverse tegnefilmer/tv-serier.

Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager. Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen der eller å ta litt å drikke før konserten starter klokken 20.00.

Arrangør: Morten K. Remberg og Eirik Bøhn Berntsen

Billetter kr 280,-

_
_
_