1

NBI presenterer «Jorden rundt på 2 timer»!

Tradisjonen tro avslutter ballettskolen Norsk Ballettinstitutt vårens semester med sin store elevforestilling på Lillestrøm Kultursenter. I løpet av disse 6 forestillingene er så godt som alle av skolens over 1000 elever innom scenen!

Alle skolens dansesjangre vil være representert, så du vil oppleve barneballett 4-5 år, klassisk ballett, jazzdans, hip hop, moderne, musikaljazz, breakdance og akrobatikk. Danserne er i alderen 4-50 år+ og danser til vanlig ved skolens studioer på Lillestrøm Kultursenter, Lørenskog og Majorstuen (Oslo). I 2020 har skolen også åpnet nye studioer på Løren skole og på Stovner, og disse elevene er også med på årets vårforestilling.

Årets tema er «Jorden rundt på 2 timer», og det vil si at skolens pedagoger tar utgangspunkt i musikk og tema fra alle verdenshjørner når de koreograferer for danserne sine.

Alle forestillingene vil være unike og varierte, da gruppene og koreografiene som er med varierer hver forestilling.

Alle på NBI gleder seg stort til vårens store happening, og de håper du også vil være med å se hvor mange utrolig talentfulle unge dansere vi har her i området! Velkommen!

Arrangør: Norsk Ballettinstitutt

Billetter kr 280,- / barn 175,- / familie kr 780,-(2 voksne + 2 barn kr 195,- pr billett)

_
_
_